Pop-up Christening

          Cu totii stim cat de mult meriti un rasfat dulce atat pentru tine cat si pentru invitatii tai. La asta ne-am gandit cand am creat acest candy bar pentru botez, atat de accesibil. O selectie de 3 tipuri diferite de briose gustoase si pufoase cu care nu vei da gresi niciodata. Cake pops sau mai “popular”acadele, ii vor innebunii pe cei mici si chiar pe cei mai pretentiosi dintre ei.

          Cine nu iubeste celebrele mini tarte, noi credem ca nu exista o astfel de pesoana. Un aluat fraged, o crema naturala de venilie si fructe proaspete, o combinatie perfecta si savuroasa. Panna Cotta, unul dintre clasicile deserturi italienesti, in 3 forme diferite cu piureuri din fructe naturale, te vor bucura prin savoare si cremozitate.

          Cheesecake, cu alune si cocos, cu fructe sau oreo, un desert gustos  si racoros indragit de toata lumea. Mini savarine, mini amandine si mini crant poate 3 dintre cele mai clasice deserturi pentru ca stim cat de mult le indragesti si le vei indragi mereu pentru ca un clasic nu-si pierde niciodata din valoare.

         Daca va facut pofta periplul cu panna cotta prin delicioasa Italie, atunci sigur veti indragii si mini canolli-urile noastre cu crema de vanilie si fructe confiate.

          Ultimul dar nu cel din urma Choux au Croquelin, crocante la exterior si pline de crema in interior, rafinamentul unui desert frantuzesc este de ne masurat. 10 tipuri diferite deserturi, pregatite cu atentie de noi, menite sa satifaca toate nevoile tale si poftele  ale celor dragi tie.

Baby Love Christening

           Orice botez are micii lui invitati si de ce sa nu-i delectam noi cu niste acadele fructate pentru ca merita acest mic rasfat.  Un candy bar fara briose nu este un unul adevarat, avem 3 tipuri diferite de briose toate la fel de pufoase si gustoase.  Povestea mini tartelor o cunoaste toata lumea, poate unul dintre cele mai indragite deserturi, cu un blat moale, o crema savuroasa si o combinatie de fructe proaspete, creeaza astfel poate dulcele perfect.

            Mini prajituri cu cocos si lamaie, mini brownie si mini pavlova, 3 deserturi de ne rezistat cu care iti poti rasfata invitatii. Cand am creat acest meniu a trebuit sa avem in vedere ca trebuie sa satisfacem toate gusturile invitatilor tai si cum am putea altfel decat cu ciocolata. De asta am creat mini sferele de ciocolata cu crema de portocala.

            Eclerele sunt clasice, nemuritoare, care nu va da gresi niciodata, crocante, pline de crema, glazurate si ornate frumos, acestea nu iti vor luat doar ochii ci iti vor rasfata toate poftele ascunse.

         O creatie proprie a lui Chef Alexandru Sasu sunt semisferele cu fructe de padure, fursec si bezea, un desert rafinat care-ti va testa papilele gustative la maxim. De la dulce, acru, usor sarat si usor aromat acest desrt va fi cireasa de pe candy barul tau.  Un meniu cu 10 deserturi diferite care ne plimba de la clasic la avangard, totul ca evenimentul tau sa fie al naibi de dulce.

Baby Love Christening

Orice botez are micii lui invitati si de ce sa nu-i delectam noi cu niste acadele fructate pentru ca merita acest mic rasfat.  Un candy bar fara briose nu este un unul adevarat, avem 3 tipuri diferite de briose toate la fel de pufoase si gustoase.  Povestea mini tartelor o cunoaste toata lumea, poate unul dintre cele mai indragite deserturi, cu un blat moale, o crema savuroasa si o combinatie de fructe proaspete, creeaza astfel poate dulcele perfect.

            Mini prajituri cu cocos si lamaie, mini brownie si mini pavlova, 3 deserturi de ne rezistat cu care iti poti rasfata invitatii. Cand am creat acest meniu a trebuit sa avem in vedere ca trebuie sa satisfacem toate gusturile invitatilor tai si cum am putea altfel decat cu ciocolata. De asta am creat mini sferele de ciocolata cu crema de portocala.

            Eclerele sunt clasice, nemuritoare, care nu va da gresi niciodata, crocante, pline de crema, glazurate si ornate frumos, acestea nu iti vor luat doar ochii ci iti vor rasfata toate poftele ascunse.

         O creatie proprie a lui Chef Alexandru Sasu sunt semisferele cu fructe de padure, fursec si bezea, un desert rafinat care-ti va testa papilele gustative la maxim. De la dulce, acru, usor sarat si usor aromat acest desrt va fi cireasa de pe candy barul tau.  Un meniu cu 10 deserturi diferite care ne plimba de la clasic la avangard, totul ca evenimentul tau sa fie al naibi de dulce.

 Deluxe Love Christening

 

        Un meniu premium, gata  sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi dintre voi.  O selectie de 4 tipuri diferite de trufe vor delecta toti iubitorii de ciocolata in poate cea mai savuroasa forma.

        Mini briose pufoase cu arome diferite,  trei mini cheseecake cremoase si savuroase pentru cei mai pofticiosi.

      Coockie sabdwick sau un macarons reinterpretat, pentru ca ne iubim sa experimentam impreuna. Semisferele de ciocolata vor fi atractia principala de un rafinament demn de orice eveniment.

    Mini tiramisu si creme brule doua deserturi clasise ale Frantei si Italiei pentru un aer usor boem. Prajitura cu lamaie si bezea un amouse bouche ce reinterpreteaza o tarta cu lamie dintr-o inghititura.

Pentru mai multa libertate in alegeri, configureaza singur candy bar-ul dorit!

Program:

Luni-Vineri: 08:00 – 19:00
Weekend: 10:00-15:00

Adresa

Strada Numele Strazii, Nr. 124
Bucuresti, Sector 4